Nye kategorier med nettbutikker

1898

Det legges til nye kategorier med nettbutikker hele tiden hos oss på InternettButikker.com. Her har vi laget en listen oversikt over de siste kategoriene og oversiktene vi har laget:

 

Belysning : Her finner du en oversikt over nettbutikker som selger lamper i alle mulige varianter. Noen har en vareutvalg på mange tusentalls lamper som du ikke vil finne i noen vanlig butikk. Her finner led, ledpærer, dekorasjonslys og mye mye annet.

 

Dyrebutikker: Her finner du nettbutikker som selger alt til kjæledyr. Hund, katt, fugler, fisker, hester og alle de andre. Alt av dyreutstyr.

 

Kjøkkenutstyr: Det finnes ganske mange nettbutikker som selger kjøkkenutstyr. Noen spesialiserer seg på bakeren og andre på kokken og noen har det meste.

 

Kontorutstyr: Både bedrifter og private trenger utstyr til sitt kontor. Dette er vår nyeste kategori og her finner du en rekke bra butikker.

 

Nettauksjoner / Håndlagde produkter / Antikk: Her finner du nettbutikker som selger alt mulig fra hele verden. Masse av dette er håndlagde produkter. I denne kategorien finner du også de populære nettauksjonene som eBay og QXL.

 

online-shopping1

Comments (0)