Barnevogn på flyplassen? Babyzen Yoyo er løsningen!

4203

Skal du ut å reise med baby eller et lite barn i sommer? Da trenger du sensasjonen Babyzen Yoyo! Den unike trillevognen får plass som håndbagasje om bord flyet fordi den brettes sammen på en helt unik måte.

 

babyzen yoyo trillevogn

 

BABYZEN YOYO 2014 har blitt verdensberømt for sin magiske sammenslåings funksjon og for hvor liten den kan bli. Den tilfredsstiller flyselskapenes bagasjereglement og den er utrolig praktisk å åpne og å pakke sammen. Det tar bare noen sekunder. YOYO gir nye muligheter for familier på farten, perfekt for storbyfamilien og supersmidig for den reisende. YOYO er kompakt og måler kun 52 x 44 x 18 cm, hvilket oppfyller håndbagasjekravet på flyet. Understellet finnes i hvit og svart, basen finnes i sort og både ligge og sitte delen finnes i mange ulike farger.

 

Aldri mer bekymre deg om du kan trille til gaten eller ikke, om flyselskapet har reisetrille til utlån, barnevogn eller trille på mellomlandinger, trille på Gardermoen eller noen annen flyplass, om du får vognen om bord flyet eller ikke, dette er nemlig løsningen du har ventet på!

 

Den er kommet til Norge for kort tid siden og blir fort utsolgt. Så kjøp den nå for at du skal være sikker på å få den før ferien din!

 

Du finner den på følgende anbefalte nettbutikker:
1. LekMer
2. Babystore.no
3. CDON-Barneavdeling
4. Babybanden.no
5. Jollyroom

 

 

Her er litt fakta:

•Yoyo måler kun 52 x 44 x 18 cm sammenslått
•Har fire støtdempende hjul med fjæring på begge akslinger.
•Automatisk stabiliseringssystem.
•Kan slås sammen og brettes ut med én hånd.
•Veldig lett, under 6 kg. Leveres med praktisk skulderstropp.

Du kan få liggedel som passer fra 0 måneder og sittedel som passer fra 6 måneder.
babyzen yoyo bæreveske

Comments (0)